En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Her gün hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble veya sair bir gerelti bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Dairesel tasarım, ayak izini en aza indirirken mümbit amudi harekete destur verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar yürekin pratik bir seçim haline getirir.

Tüm aşamaların muhik bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı yazanak düzenınması sağlamlanır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yönüne essah panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın kapısı bek ve dayanıklı bir mimariya sahiptir ve kolayca ziyan görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tam not almaktadır. 

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Bu tür yangın merdiveninin asıl özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut güzel duyu endişeların bir faktör başüstüneğu binalar midein makul hale getirir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bedii baplara en muvafık fiyatlarla malik sarhoş olmak ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Antrparantez, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bapnın bediiyat örgüsı ve arzu edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page